Kundtjänst

0771 - 210 900

mail@flinkreklam.se

Din kundvagn

0 st
Summa: 0 kr
← Tillbaka
Åsa Simonsson

Juletid – stilla ro och frid!

Postat av Åsa Simonsson

Huruvida vi privat firar eller inte firar jul beroende på hur vi ser på högtiden i sig är en sak. Uppkomsten till högtiden känner vi också till även om det kanske är ett uns åsidosatt nu för tiden. Numera tänker vi i allmänhet kanske mer på Tomtar, Aladdinaskar och skinka än Jesu födelse om man ska vara helt ärlig. Jag tror det är okej. 

Personligen tycker jag att julen är en tid för familjen och jag vill helst att man ska ta det som det kommer, inte stressa för mycket, ligga lågt med alla måsten och göra det som man själv vill. I slutändan brukar det bli oftast bra, bara man gör det bästa av situationen. Därför fullkomligt älskar IKEAS reklam #detblirjuländå . De har lyckats med budskapet och får mig att känna mig helt okej med att jag inte måste stoppa korv, stöpa egna ljus eller putsa fönster bara för att. Men en sak som aldrig går att förneka är den barnsliga förstjusningen i att både få ge och att få julklappar. Att veta att den sedan blev något någon verkligen ville ha gör ju en lite extra nöjd såklart.
Med det sagt så kommer jag nu osökt in på julklapparna till kunder och anställda som rullar ut på företagen i dessa tider. Hur ska man bästa sätt kunna välja och vraka bland det otroliga utbud om finns tillgängligt och hur gör man alla nöjda utan att ligga sömnlös på nätterna runt valet av gåva?
Egentligen är det inte så svårt.
Du kan välja ett gåvokort där mottagaren själv får välja sin julklapp från stabila varumärken och med hjälp av snygg exponering av produkterna på hemsida och vältrimmad logistik så vet du att din klapp kommer till användning, kommer fram i tid och framförallt så tror jag att den kommer bli uppskattad. Gåvokort har funnits ett bra tag i olika konstellationer men det riktiga esset i leken skulle jag vilja säga är Julklappskortet. Det är min varmaste rekommendation för att få lite julefrid.
Enklare än så här blir det alltså inte:
1. Om du är inköpare och inte har tänkt klart än så kan du se detta som ett avslappningstips från mig. Kontakta bara oss på Flink Reklam, vi berättar mer och löser resten. Sen kan du tänka på annat. Stoppa korv eller nå´t.
2. Om du (även om du inte vet det än) blir mottagare av ett Julklappskort i år så vill jag bara säga Grattis! Detta är riktigt bra. Massa kul från Orrefors, Craft, Philips m.fl. Blir du ändå besviken så får du gärna ringa mig efter nyår så snackar vi om det.

Känner du att du redan har planen klar eller bara vill brainstorma om andra härliga paket så är du naturligtvis mer än Välkommen! Hoppas vi får möjlighet att hjälpa till.

Ha det gött! Hej.