Kundtjänst

0771 - 210 900

mail@flinkreklam.se

Din kundvagn

0 st
Summa: 0 kr

Vi är ett Profilföretag som skiljer oss från mängden.

Vi jobbar med branschens samtliga etablerade varumärke. Dessa borgar för hög kvalité och bra leveranssäkerhet. Samtliga leverantörer lever upp till våra hårt ställda krav då det gäller miljö och regler då det gäller arbetsförhållande.

Vi samarbetar med Sveriges och Europas marknadsledande förädlare. Vi tillhandahåller all sorts märkning så som exempelvis vanligt tampotryck, screentryck, transfertryck, lasergravyr, brodyr, digitaltryck, doming, 3D applikationsbrodyr mm

När det gäller lagervaror så vi jobbar normalt med 3-4 veckors leveranstid, men har du bråttom och behöver produkterna snabbt så har vi expressalternativ.

Fråga alltid oss!

 Varumärket Flink Reklam har funnits sedan 1995 och ägs och drivs av Promotionfabriken i Sverige AB. Vi har lång branscherfarenhet samt ett av Sveriges bredaste sortiment av present- och profilprodukter. Vi säljer till företag, stat, landsting och kommuner. Minsta ordervärde = 1500:- (samtliga priser presenteras exkl moms)

 

VI HJÄLPER DIG ATT SYNAS. Efter många års erfarenhet av svensk företagsprofilering har vi lärt oss vad som krävs för att fungera som en långsiktig samarbetspartner.

 

MÖJLIGHETER. Vår målsättning är att fungera som en aktiv partner och extra resurs med hög servicegrad för allt inom presentreklam och profilkläder. Oavsett om du vill ha standardprodukter med enkelt tryck eller unika designlösningar i specialtillverkning så lovar vi att vara konkurrenskraftiga.

   

INSPIRATION. Givetvis står våra showrooms alltid till ditt förfogande. Här hittar du förutom vårt standardsortiment av profilkläder och presentreklam också en mängd spännande idéer och inspiration.

 

MILJÖ- OCH KLIMATSMART TÄNKANDE. I dagens pressade tidevarv känns det skönt att kunna presentera marknadens bredaste och mest kreativa utbud av ”klimatsmarta” alternativ, ”Code of conduct” och Fair Trade-producerade produkter. Vi har påbörjat arbetet med certifiering enligt: 9001 Kvalité, 14001 Miljö, 18001 Arbetsmiljö

 

WEBBSHOPPAR. En smart webbshoppslösning kan lösa problem och ge enorma möjligheter. Vår erfarenhet blir din tillgång och vi tar ansvar för alla delmoment i kedjan.

 

LOGISTISKA LÖSNINGAR. Vi genomför en behovsanalys och tar fram ett kundanpassat profilprogram som stärker ert varumärke på rätt sätt, och adderar till ett lämpligt förslag på logistisk lösning. 

 

Välkommen till Promotionfabriken i Sverige AB  l  Flink Reklam - Ett företag som är lite bättre!  #flinkreklam #profilreklam